Šperky v záři ohňostrojů

Zlaté šperky

Je to sice jen jeden den v roce, ale je to den, který si označení výjimečný rozhodně zaslouží. O jakém dni že to mluvíme? O Silvestru, jenž je oděn do záře a krásy ohňostrojů. Pokud toužíte v tento den zazářit také, zvolte šperky, které jsou nepřehlédnutelné. Velkou službu vám udělají náhrdelníky, náušnice i masivní prsteny s barevným drahým kamenem. Jednou větou jsou to šperky, které zastíní i samotný ohňostroj.

Nejtřpytivější kámen

Říká se, že diamanty jsou věčné a jen máloco se dokáže rovnat jejich lesku a oslňujícímu třpytu. Možná jste doposud nevěděli, že z milionu vytěžených diamantů se jen jeden promění ve skutečný šperk. Šperky zdobené diamanty jsou výjimečné v každém ohledu, a proto si zaslouží zazářit také při výjimečných událostech.

Briliantový prsten

Barevné kameny

Souhlasíte s tím, že Silvestr je plný barev? Tak proč nevdechnout barvy také do svého silvestrovského outfitu například v podobě drahých barevných kamenů? Červené kameny například symbolizují sebevědomí a vitalitu, růžové kameny lásku a přirozenost, modré kameny jsou kameny pravdy, míru a lásky. A zelené? Ty jsou symbolem přírody a hojnosti. Jaké barvě dáte na Silvestra přednost?

Třpyt + Výrazný šperk = Silvestrovský šarm

Zatímco k některým příležitostem je vhodnější sáhnout po decentnějším šperku, Silvestr si trošku extravagance zaslouží. I v tento den však pamatujte, že méně je někdy více. A jeden jediný výrazný kousek se postará o nezapomenutelný dojem. Letošní rok například přeje výrazným náhrdelníkům nebo náušnicím. A vyčesané vlasy s výraznými třpytivými náušnicemi budou bezpochyby trefou do černého.

Prsten s diamanty a rodolitem

Nepřehlédnutelný prsten

Prsten je šperk, který je velmi často opomíjený, pokud se nejedná o snubní nebo zásnubní. I přesto, že by někdo mohl říct, že prstenu si nikdo na první pohled nevšimne, opak je pravdou. I výrazný prsten může zazářit. Na Silvestra se nemusíte bát sáhnout po kousku, který si získá veškerou pozornost a přiláká pohledy okolí k upraveným rukám, které jsou jednou z mnoha ženských zbraní.

Nebyl nalezen žádný komentář