Šperky módních ikon

Šperky módních ikon

Módní ikony dob minulých zářily nejen díky filmovému plátnu, či slávě, ale také díky nádherným šperkům, které je zdobily. Tyto šperky jsou stejně nesmrtelné jako půvab a krása žen, které se vepsaly do dějin. Každá žena v sobě skrývá eleganci a půvab královen, hereček, či žen s neobyčejným talentem a každé ženě budou slušet šperky s puncem minulosti. Pojďte se s námi podívat na neobyčejné náušnice, které zdobily neobyčejné ženy.

Coco Chanel

Jen málokterá žena je s módou svázána tak, jako právě jedna z neslavnějších módních návrhářek světa Coco Chanel. Co se týče šperků, vsázela tato módní ikona na jednoduchost. Z jejich úst pochází výrok: „Předtím než vyjdete z domu, sundejte jeden šperk.“ Věděla, že co se týče šperků, někdy je méně více. Její legendární kombinací jsou elegantní a nadčasové perly a jednoduché kulaté náušnice s tmavým kamenem dozdobeným třpytivými kamínky.

Coco Chanel

Audrey Hapburn

Půvabná herečka slavných černo-bílých filmů? Téměř každému se vybaví ikonická, křehká herečka Audrey Hapburn, která udávala ve své době módní směr ženám napříč světem. Překrásná hvězda filmových pláten přiznala, že měla slabost pro perly. A jemné perlové náušnice i křehké visací náušnice, které často nosila, sluší všem ženám. Podtrhují jejich jemnost, křehkost a ženskost.

Audrey Hapburn

Sophia Loren

Italská herečka Sophia Loren v sobě spojuje výstřednost, eleganci i ženský půvab. I přes svůj věk 83 let je dodnes neobyčejně kouzelnou a půvabnou ženou, která ví, co jí sluší. Tuto nádhernou herečku jste mohli vidět ozdobenu především výraznějšími náušnicemi s perlami a třpytivými kameny. Ty jsou vhodným doplňkem pro výjimečné události, mají dar rozzářit každý outfit.

Sophia Loren

Marilyn Monroe

Vizáž i úsměv herečky Marilyn Monroe je nezapomenutelný. Stejně tak její neuvěřitelné herecké výkony a láska k módě a ke šperkům. Diamant je nejlepším přítelem ženy, tvrzení, které nedílně s touto hereckou i módní ikonou souvisí. A právě dokonalé, třpytivé diamanty v podobě náušnic často zdobily tuto výjimečnou ženu. Diamanty jsou dodnes unikátním šperkem s trvalou hodnotou.

Marilyn Monroe

Princezna Diana

Na světě asi neexistuje známější princezna, než je právě princezna Diana. Tato žena se vepsala nejen do dějin Velké Británie, ale do dějin celého světa. Módní vkus Lady Diany je dodnes inspirací pro svět módy. Jedním z oblíbených šperků této výjimečné ikony byly elegantní visací náušnice s diamanty, které v současné době nosí vévodkyně Kate, manželka prince Williama, stejně jako zásnubní prsten se středovým safírem.

Princezna Diana

Nebyl nalezen žádný komentář