Podzimní trendy pro malé princezny

Dětské náušnice cutie jewellery

I když někomu může podzim připadat šedivý, je tomu právě naopak, podzim je obdobím plným různorodých barev. A barvy jsou všude, kam se podíváte, v barvě podzimního listí i v barvě zlatavého slunce. Chcete rozzářit podzimní den svým nejmenším? Každá malá parádnice si zamiluje zábavné náušnice se zvířátky i náušnice s kamínky v barvách podzimu. Které z náušniček Danfil udělají vaší holčičce největší radost?:)

Rozzařte holčičkám podzim se značkou Danfil

Dětské náušničky Danfil rozzáří podzim všem holčičkám, ať jsou ještě malinké, nebo už jde o větší slečny. Zdobí je roztomilá zvířátka a krásné barevné kameny. Díky jednoduchému konfigurátoru navíc můžete vytvořit osobité náušnice sami nebo společně s vaší holčičkou přesně podle vašich představ.

Kamínky v barvě podzimu

Dětské náušničky můžete vybrat nejen s kameny ve 12 barvách, ale také s luxusními diamanty. Po jakých barvách sáhnout na podzim? Zvolte kamínky v typicky podzimních odstínech. Získá si vás žlutá jako hřejivé slunce? Budou vaší princezně slušet oranžové náušničky v barvě podzimního listí a nebo pro ni vyberete spíše romantickou červenou?

Zářivá žlutá

Která barva lépe rozzáří vaši holčičku, než právě žlutá, jež je barvou slunce a radosti? Tato barva vaší maličké připomene teplé zlatavé paprsky slunce i v zachmuřených podzimních dnech.

Náušničky srdíčka se žlutými kamínky

Radostná oranžová

Stejně tak jako pohled na pestrobarevné listí vyvolává nadšení a spokojenost, i pohled na dětské náušnice s oranžovými kamínky rozžehne radostné plamínky v očích vaší holčičky. Oranžová barva dodává energii do každého dne, ať už je podzim, zima nebo jaro.

Náušničky s oranžovými kamínky

Romantická červená

Jako podzimní listí, které se dokáže vybarvit těmi nejkrásnějšími nachovými odstíny, zazáří na uších vaší princezny náušnice s červenými kamínky. Rubínově červená symbolizuje lásku a je jednou z nejromantičtějších barev.

➔ Vyberte dětské náušnice podle barvové typologie vaší holčičky ❥

Sledovat nás můžete také na Facebooku✓ a Instagramu

Nebyl nalezen žádný komentář