Podzimní outfit a šperky!

Zpestřete podzimní outfit! Pomůžou šperky

I podzim má své kouzlo. Příroda nabízí úchvatné barevné scenérie i rozličné variace počasí. Melancholická nálada vládne všemu, i módě. Možností je nespočet, podzimní šatník je pestrý stejně jako barvy podzimního listí, různorodost materiálů, zpracování a střihů zase nápadně připomíná podzimní nálady. Jaká bude ta vaše? Do jakého svetru, kabátu či bundy se letos zachumláte? Jak bude vypadat vaše podzimní šála či čepice? Záleží jen na vašich preferencích. Ať již jsou jakékoliv, máme pro vás jeden tip. Ať si do šatníku pořídíte jakýkoliv kousek, jisté je, že ho svou třpytivou krásou dokáže rozzářit skvostný šperk.

Až budete vybírat nové podzimní kousky, nezapomeňte na malé, o to úchvatnější klenoty. Dokážou rozzářit váš outfit, stejně jako náladu. K barevným hrám podzimu jsou jako stvořené. Budou vám dělat radost i v sychravých dnech, a nejenom v nich. Šperky jsou totiž, na rozdíl od oblečení, nadčasové, a tak vás jistě budou provázet nejenom v podzimním období, ale i dalších časech.

shutterstock_324612941

Náušnice rozjasní Váš podzimní look 

Vysoké límce, šály, čepice, klobouky i další pokrývky hlavy na podzim jistě přijdou vhod. Přesto může žena zůstat ženou a nechat vyniknout svoji krásu. A není to vůbec složité. Stačí sáhnout po náušnicích. Jednoduchý doplněk nechá vyniknout atraktivním rysům tváře, dodá eleganci, smyslnost a podpoří ženskost.

Jen si vybrat, v nabídce Danfil pozoruhodných náušnic najdete celou řadu. Můžete vybírat z náušnic pecek, které jednoduše rozjasní vaši tvář, dále z náušnic visacích, jež se něžně pohupují na uchu a tak oslní svým třpytem nebo kruhů, které podtrhnou Vaši eleganci.

danfil_stock_items-fotografie-DF204700XL1-1410424918

 Váš svetřík oživí elegantní přívěšek

Máte ve skříni svetřík, který vám přináší potěšení už na pohled? Nemůžete se dočkat, jak vás jemná bavlna bude zahřívat a chránit před všemi nástrahami podzimu? Přesto přemýšlíte, jak svetřík oživit a dodat mu šmrnc? Pořiďte si k němu originální řetízek, zajímavý přívěsek nebo atraktivní brož. Šperk je přesně to, co vám chybí k dokonalosti.

thumbnail (2)

Kupte si něco pro sebe

Je to jednoduché. Nechte stranou všechny starosti a stresy a udělejte si čas. Kupte si něco jenom pro sebe, něco, co vás zahřeje u srdce. Může jít o něco docela prostého, krásného ve své jednoduchosti. Už víte? Ano, řeč je o prstenu.

Prstýnky patří k těm nejoblíbenějším šperkům každé ženy, možná i proto, že jejich krásu lze obdivovat i bez zrcadla. Kdykoliv budete potřebovat potěšit, stačí nasměrovat pohled na svoje ruce. Nenápadný, ale honosný klenot je tu jen a jen pro vás, i na podzim.

autumn

Nebyl nalezen žádný komentář