Pánové, chcete partnerce pomoci s přípravou na ples? Máme pro vás tip!

Plesová sezóna je v plném proudu. Pociťujete to na vlastní kůži? Pokud se i vy s partnerkou chystáte na některou z velkolepých společenských akcí, jistě si uvědomujete, jaký význam hraje vzhled. Proslulé plesy mají zavedený dress-code, který celé akci dodává noblesu a luxusní charakter. Rozhodně není jednoduché se na takovou akci připravit, zvláště pak pro ženy.

Ples jako místo, kde se potkávají královny2058 b př

Mužská část populace to má mnohem jednodušší. Také od mužů se na plese očekává elegance, styl a dokonalost, od žen je toho však očekáváno daleko víc. Dá se říct, že plesy jsou místem, které navštěvují královny. Každá žena intuitivně cítí, že tuto roli musí naplnit. Nejde jenom o dress-code, ale také o schopnost zazářit mezi ostatními a neztratit se v davu. Můžete mít doma Popelku, ale na plese i Popelka touží oslnit svoji krásou.

Žena, která se účastní plesu, prostě musí být jeho ozdobou. Musí být nádherná, neodolatelná, všemocná jako královna. Musí být dokonalá, žádné úlevy a kompromisy. Žena má na plese poslání, které musí naplnit. Že je to pro ženu velmi náročný úkol? To ano, ale věřte, že žena si s takovým úkolem dokáže poradit, a ještě s noblesou!

2068-W-4,50g

Dárek před plesem, který z vás udělá rytíře

Pokud chcete své partnerce v přípravě na ples pomoci, moc toho udělat nemůžete. Výběr šatů, účes nebo make-up je čistě ženskou záležitostí. Úkolem muže je náležitě ocenit vkus a styl ženy. Příležitost pro muže v tomto případě nastává až po přípravách…

Prostor pro vás tu však rozhodně je ještě před plesem. K zářivému vzhledu ženě totiž pomůžou luxusní šperky. Možná jí nějaký ten šperk chybí a vy tak máte skvělou příležitost projevit se jako partner skutečné královny. Se šperkem se můžete stát rytířem, který ženě ulehčí v náročných přípravách a přinese ji nezměrné potěšení.

Dopřejte své partnerce to, co si zaslouží. Udělejte jí radost a ohromte ji. Překvapte ji před plesem luxusním dárkem! Darujte své partnerce honosný šperk, který si s hrdostí vezme na váš společný ples. Se šperkem se pak bude cítit jako královna a vy jako její doprovod pro ni budete opravdovým rytířem.

2079

Nebyl nalezen žádný komentář