Moře lásky

Moře lásky

Který měsíc přeje zamilovaným více než právě únor? Měsíc, jenž je naplněn polibky a symboly zamilovaných, díky svátku svatého Valentýna, který se každoročně slaví 14. února. Tento den také přímo svádí k romantické žádosti o ruku. Připravili jsme si pro vás tipy na oslavu svatého Valentýna a přiblížíme vám také kuriózní žádosti o ruku napříč světem.

Jak budete svátek zamilovaných slavit vy?

Každý pár slaví svátek svatého Valentýna po svém. Některé páry se vydávají na slavnostní romantickou večeři, jiné tento den tráví v pohodlí domova. Přejete si, aby byl letošní Valentýn výjimečný? Máme pro vás hned několik tipů.

Relaxace? Ano, prosím

Pokud už se nemůžete dočkat prvních jarních dnů, můžete si čekání na ně zpříjemnit na wellness pobytu, jenž se tak stane nezapomenutelným valentýnským dárkem. Masáže, vířivka a sauna, zážitky, na které jen tak nezapomenete.

Přejete si dávku adrenalinu?

Valentýnský zážitek, který vám zrychlí tep? Jděte do toho s partnerem po hlavě a nadělte si k Valentýnu nezapomenutelný adrenalinový zážitek v podobě tandemového seskoku, bungee jumpingu nebo letu balonem.

Už máte dárek vybraný?

Chcete své polovičce darovat dárek, který bude mít vždy u sebe a s každým pohledem na něj si na vás vzpomene? Partnera jistě potěšíte novými hodinkami, které mu budou ukazovat, kolik minut ještě zbývá do shledání s vámi. Partnerce můžete věnovat řetízek s přívěskem, jenž bude nosit blízko svému srdci.

Kuriózní žádosti o ruku

Jedním z největších dárků pro ženu však bude žádost o ruku. Najdete inspiraci v těch nejkurióznějších?

Žádost o ruku z rukou kouzelníka

Žádost o ruku jako ze světa Harryho Pottera? Americký kouzelník pojal žádost o ruku opravdu originálně. Svou vyvolenou požádal, aby natočila jeho nový kouzelnický trik, neměla přitom ani tušení, co se na ni chystá. Jako správný alchymista vytvořil spojením hlíny a listů zásnubní prstýnek, jímž svou polovičku požádal o ruku. Kladná odpověď na sebe nedala dlouho čekat.

Žádost pro milovníky videoher?

Patříte k příznivcům videoher? Pak by vás jistě zaujala žádost o ruku dvou zapálených hráčů videoher Phila a Anny. Phil kvůli své vyvolené hacknul jejich oblíbenou videohru a přidal do ní lokaci, která vypadala naprosto stejně jako místo jejich první schůzky. Hru také doplnil o hudbu z jejího oblíbeného filmu Princezna nevěsta. Odpověď? Samozřejmě ano.

Nepovedená žádost o ruku

Dlouho připravovaná žádost o ruku velmi často souvisí se zajímavou lokalitou. A která místa jsou romantičtější než ta, která jsou vytvořena přírodou? Američana Isaiaha Adamse napadlo požádat svou drahou o ruku u vodopádu v Thurmontu. Nečekal však, že žádost neskončí příliš šťastně. Prsten mu totiž upadl a nenávratně skončil ve vodní hlubině. Ani tento nešťastný incident však nezabránil šťastné svatbě.

Dárky z lásky jen jeden den v roce?

Zamilovaní by si svou náklonnost měli dávat najevo nejen jeden den v roce, ale po celý rok. Pokud vám svátek svatého Valentýna nic neříká, můžete své polovičce udělat radost kterýkoliv jiný den v roce. Právě dárky, které jsou darovány takzvaně jen tak, jsou jedny z nejkrásnějších.

Nebyl nalezen žádný komentář