Jak vybrat ten spravný snubní prsten s diamanty?

Snubní prsten je jedním se šperků, který budete na svém prsteníčku levé ruky nosit po celý život a budete ho mít stále na očích, na rozdíl od  těch, které můžete střídat podle nálady nebo módních trendů. Jeho cena bude také pravděpodobně vyšší než částka, kterou jste ochotna utratit za běžný šperk. Udělejte si tedy představu o tom, jak by měl váš snubní prsten s diamantem vypadat!

První krok: Výběr materiálu

Snubní prsteny jsou symbolem vaši lásky a věrnosti. Proto je důležité nalézt ten, který vás bude nejlépe vystihovat. Dejte si pozor zejména při výběru materiálu, ten předurčí životnost vašich snubních prstenů, ale také o vás mnohé prozradí.

Bílé zlato

Bílé zlato je v dnešní době velice populární. Třpyt diamantů ještě lépe vynikne v kombinaci právě s bílým zlatem, jež umocní jejich jas a barvu. Centrem pozornosti je v tomto případě právě diamant.

Snubní prsten bílé zlato s diamanty

Žluté zlato

Žluté zlato je považováno za velice luxusní materiál, jeho barva je spojována s barvou ryzího 24 karátového, což prstenu dodává na přitažlivosti vzácného klenotu.
Snubní prsten žluté zlato s diamanty

Růžové zlato

Varianta snubního prstene v růžovém zlatě vás bude odlišovat a dodávat vám pocit vyjímečnosti, pokud je růžový prsten ozdoben diamanty nabývá úplně jiného, netradičního rozměru.

Snubní prsten růžové zlato s brilianty

Kombinace barev

Pokud je vašim snem opravdu originální svatba spolu s originálními snubními prsteny, vaši jasnou volbou jsou prsteny v kombinaci více barev. Můžete kombinovat barvy pouze dvě nebo zapojit svou fantazii a nakombinovat všechny tři barvy materiálu. Výsledný efekt bude okouzlující.

Druhý krok: Najděte si svůj styl

Diamantový snubní prsten naleznete v různých stylech a zpracováních. Jeho styl budete pravděpodobně vybírat podle toho, jak pohodlně se vám bude nosit a jaké aktivity v běžném denním životě vykonáváte. Pojďme se podívat na to, jaké máte možnosti při výběru vašeho snubního prstene s diamanty.

Krapnové uchycení

Tento prsten má zasazené kamínky v jedné lince. Dvě kulaté krapny (kulička ze zlatého materiálu), drží z každé strany diamant a tvoří tak plynulou linii. Při nošení tohoto prstenu musíte být opatrná, jelikož jsou kameny i krapničky vystouplé mohou se snadno zachytit za oblečení nebo do vlasů. 

Snubní prsten s krapnovým uchycením

Doporučujeme pro:

Ženy, které nevykonávají manuální práci ani ženy, které se věnují outdoorovým sportům.

Pavé

Diamanty jsou zasazeny mezi okraje prstene a tak do okolí nevystupují. Mezírky mezi jednotlivými brilianty jsou vyplněny zlatými zrníčky. Diamanty mohou být zasazeny ve více řadách a umocňují tak třpyt celého prstenu. 

pavé

Doporučujeme pro:

  • Ženy, které nevykonávají manuální práci často.
  • Ženy s umírněným životním stylem.

Channel

Nejtradičnější styl snubního prsten s diamanty je ve stylu Channel. Diamanty jsou pevně zasazeny mezi obroučky prstene. Obvykle jsou tyto kameny v brusu princess nebo emerald, protože k sobě tyto tvary dobře přiléhají. Prsteny působí velice čistě a budou se dokonale doplňovat spolu se zásnubním prstenem, jehož boční kameny mají také zasazení ve stylu channel.

chanel

Doporučujeme pro:

  • Ty ženy, jejichž životní styl je aktivnější.
  • Nevykonávají manuální práci.

Bazel: Celokruhové uchycení 

Každý kámen prstene je po celém svém obvodu zasazen do materiálu drahého kovu, je tedy vidět pouze vrchní část diamantu. Povrch prstene je dokonale hladký, to ho činní velice praktickým pro běžné nošení. Navíc je u tohoto prstene možno zvolit, do jakých tvarů budou kamínky po obvodu zasazeny. Mohou tvořit například malé srdíčko.

nahladko

Doporučujeme pro:

  • Ženy s aktivním stylem života.
  • Sportovně založené ženy. 
  • Jejich nositelky mohou vykonávat manuální práci. 
Nebyl nalezen žádný komentář