Jak naplánovat ty nejlepší líbánky

Líbánky

Uprostřed svatebního plánování je velmi snadné zapomenout na líbánky. Pro mnoho párů je těžké vyšetřit si čas pro naplánování zasloužené dovolené, jelikož je plně zaměstnávají věci, jako jsou seznamy hostů, barevné kombinace, snubní prsteny či menu. Zde je několik tipů, které vám pomohou zajistit si líbánky svých snů včas.

Určete si rozpočet

Včasné nastavení rozpočtu a jeho dodržování je nejlepším nástrojem pro úspěšné naplánování svatební cesty. Pokud máte představu o své vysněné lokalitě, ale obáváte se, zda si to můžete dovolit, domluvte se s hosty, aby vám místo svatebních darů na vaši cestu přispěli. Uvidíte, že to udělají rádi a nic tak nebude stát v cestě tomu, aby se vaše vytoužená cesta stala realitou.

Stanovte si termín

Poté, co jste si nastavili rozpočet, je dalším krokem určení termínu. Měli byste přemýšlet nejen o tom, kolik dní chcete na dovolené strávit, ale také si ujasnit, kolik času jste ochotni strávit cestou z a do vaší cílové destinace. Pamatujte také na to, že lety ve všední dny jsou často levnější než víkendové.

Plánujte 6 až 9 měsíců předem

Bez ohledu na to, jestli se chcete vydat na líbánky hned po svatbě nebo až o pár měsíců později, doporučuje se plánovat alespoň 6 měsíců předem. S časovým předstihem můžete sehnat levné letenky nebo si zarezervovat nejlepší ubytování. Včasným plánováním také zabráníte zbytečnému stresu, který bude sílit s blížícím se datem svatebního dne. Můžete začít vyhledáváním na internetu nebo se obrátit na zkušenou cestovní kancelář, která vám pomůže usnadnit proces a vychytat výhodné nabídky.

Líbánky

Ujasněte si styl vašich líbánek

Než se však obrátíte na pracovníka cestovní kanceláře, zvažte, jak si svou dovolenou představujete a čemu byste se během ní chtěli věnovat. Chcete si především odpočinout a relaxovat s drinkem u bazénu nebo si spíše užít adrenalinové dobrodružství na ziplinové dráze, šnorchlovat či si skočit padákem? Pokud po svatebním shonu toužíte především po klidu, oceníte all-inclusive pobyt u moře. Hledáte-li vzrušení, uvítáte něco více dobrodružného, jako je lezení po horách nebo rafting na divoké vodě.

Zvolte destinaci

Jakmile budete mít jasno, jak chcete líbánky strávit, nezbývá, než se rozhodnout kde. Pokud víte, že budete chtít odpočívat, rozjeďte se do Karibiku, na Havaj či za uměním do Paříže. Pro více adrenalinu doporučujeme: stezky Inků v Peru, surfování v Austrálii, safari v Jižní Africe či výlet po Himalájích. Některé destinace pak nabízejí jak prvotřídní pláže, tak i bezpočet příležitostí k dobrodružství. Patří mezi ně Kostarika, Thajsko, Nový Zéland, Ekvádor, Řecko či Bali.

Snubní prsteny z bílého zlata
24 544 Kč
Snubní prsten žluté zlato
23 137 Kč
Snubní prsteny z bílého zlata
16 680 Kč
Nebyl nalezen žádný komentář