Inspirujte se stylem a šarmem celebrit

Zpěvačka Adele

Co je více ženské, než šperky? A některé ženy jsou jednoduše vidět více a září v záři reflektorů jako tisíce dokonalých briliantů. Pojďme se pokochat krásou i příběhy lidskosti žen, které si, stejně jako drahokamy, podmanily svět.

Hello…I’am Adele

Britská zpěvačka si po velice krátké době vybudovala velmi silnou pozici ve světě hudby. Stala se jednou z nejprodávanějších zpěvaček současnosti. Během svých live show vybírá peníze pro anglickou organizaci Sands, která podporuje všechny, které zasáhla smrt dítěte. Za dobu svého účinkování na výsluní hudební scény dokázala podat pomocnou ruku také MusiCares, charitě, která podporuje hudebníky v nouzi.

Alicia Keys, žena s velkým srdcem

Alicia Keys je americká umělkyně, která svou tvorbou zasáhla do celé řady oborů, nejedná se jen o skvělou zpěvačku, skladatelku a klavíristku, ale také o známou aktivistku. Alicia Keys je spoluzakladatelkou projektu “Keep a Child Alive”, který poskytuje pomoc rodinám s HIV a AIDS v Africe. Alicia Keys podporuje OSN v boji proti této nemoci a aktivně bojuje i za práva žen po celém světě. V roce 2016 se rozhodla, že se přestane „skrývat za maskou make-up“ a od té doby ji můžete spatřit pouze nenalíčenou.

Boj proti obezitě s první dámou

Michalle Obama vstoupila do povědomí lidí především díky své pozici první dámy USA. Michalle Obama však prokázala, že není jen ozdobou svého manžela. Michalle Obama je americká právnička a spisovatelka, které během svého působení v Bílém domě založila kampaň “Let’s Move” (Začni se hýbat). Na kampaň, které byla zaměřena na boj s dětskou obezitou, navázal projekt “Let Girls Learn” (Umožněme dívkám vzdělání). S projektem “Let Girls Learn” bojovala za právo na vzdělání pro dívky po celém světě.

Buďme si rovni s Violou Davis

Viola Davis jako první černoška vyhrála prestižní tři hlavní herecká ocenění (Oscar, Emmy, Tony Award). Magazín Time Violu Davis zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí, nejen pro její herecký talent, ale také pro její silnou pracovní morálku a boj za rovnost černochů a bělochů.

30 pod 30

Nejmladší z našeho listu celebrit je známá podnikatelka Whitney Wolfe. Již na začátku její kariéry bylo zřejmé, že úspěch na sebe nedá dlouho čekat. Spoluzakladatelka seznamky Tinder byla prestižním časopisem Forbes zařazena mezi 30 nejúspěšnějších lidí pod 30 let.

Nebyl nalezen žádný komentář