Vlastním fotoateliérem to teprve začalo. Pomůžete nám i vy?

Fotoateliér

Své sdělení můžeme vyjádřit mnoha uměleckými formami, básní, písní, nebo třeba fotografií. A právě ta poslední možnost je zrovna pro nás ta nejdůležitější. Ptáte se proč? Protože každý šperk, který vzniká od pouhé kresby, mění se před očima z návrhu do skutečných tvarů, prochází rukama několika zlatníků a šperkařů nese svůj jedinečný příběh, má svou duši. A jak lépe přenést emoce, které do našich šperků dáváme než právě krásnou fotkou?

Fotoateliér Danfil

Jelikož se chceme neustále vzdělávat, učit se nové a nové věci a přinášet vám co nejlepší servis, vytvořili jsme si přímo v naší firmě vlastní fotoateliér. Někdo má “dobré oko” na focení od přírody, někdo ho musí získat časem, to podstatné na tom ale je, že věříme tomu, že právě reálné fotografie vám co nejvíce usnadní výběr šperků z pohodlí vašeho domova. A o to přeci jde:)

Fotoateliér Danfil

Pomůžete nám i vy?

Vlastním fotoateliérem to ale teprve začalo. Teď nás čeká dlouhá cesta doplňování všech fotek na naše e-shopy a budeme velice rádi, když nám s tím pomůžete i vy! Podělte se s námi o fotky s našimi šperky a to nejen na sociálních sítích. Pošlete nám je prosím na info@danfil.cz (do předmětu ideálně doplňte „Foto + označení produktu), my je vložíme k jednotlivým produktům a nejen, že se pak možná najdete na našem webu, ale také svou spokojeností dáte najevo, že vybrat si nás, je jednoduše ta nejlepší volba 🙂

Jestli nás nesledujete na sociálních sítích, tak to hned napravte:) Facebook a Instagram

Focení zlatých šperků

Nebyl nalezen žádný komentář