6 nejkrásnější zimních žádosti o ruku

Zásnuby v zimě

Zima je časem zamilovaných, romantické večery s punčem v ruce a následně strávený čas pod dekou u pohádek je obdobím, kdy se sbližuje nejen rodina u společného vánočního stolu, ale také partneři, kteří společně tráví více času. Zima a Vánoce jsou pro některé ženy nejkrásnějším obdobím roku. Pojďme se podívat, jak toto období učinit opravdu nezapomenutelným.

Mazlivé překvapení

Říká se, že nejlepší přítel člověka je pes. Netvrdí se ale také, že by manželé měli být zároveň nejlepší přátelé? Je to tak! A nejlepší je přece spojení obou. Nemusí se samozřejmě jednat ani přímo o psa. Čtyřnohý chlupatý němý miláček s mašličkou kolem krku a zásnubním prstýnkem vykouzlí každé ženě úsměv na tváři a možná dojde i na slzy štěstí. Není pochyb, že vysloví kouzelné slovíčko ANO.

Zimní žádost o ruku

Magický štědrý večer

Štědrý den a především štědrý večer bezpochyby přímo dýchá magickou atmosférou, a stává se tak dokonalou příležitostí k nezapomenutelné žádosti o ruku. Procházka v zasněženém lese, vůně jehličí, jen vy dva a pečlivě ukrytý prstýnek. Okamžik, který i promrzlou vyvolenou ženu ve vteřině zahřeje.

Žádost o ruku v zimě

Vánoční dárek

Tradiční, ale přesto stále okouzlující způsob žádosti o ruku je krásně zabalený zásnubní prstýnek jako vánoční dárek. Zásnubní prsten se však nemusí nacházet pouze jako jeden z dárků pod stromečkem, ale může být zavěšený přímo na něm a zabalený do krabičky v podobě vánoční ozdoby. Žena jej bude na vánočním stromečku hledat se zatajeným dechem. Jen se nedivte, že tento dárek zastíní všechny ostatní.

Královna ledu

Jeden z nejromantičtějších zimních sportů? Rozhodně bruslení, což ostatně dokazují i desítky romantických filmů, které byly o krasobruslení natočeny. A žena rozhodně nemusí zvládat trojitého flipa, aby jí okamžik, kdy ji muž drží za ruce a společně bruslí na zamrzlém rybníce připadal romantický. Žena uprostřed rybníka a muž na kolenou s prstýnkem, který se třpytí jako zamrzlá ledová hladina? Žádost o ruku jako v pohádce.

Prsten do sněhu

Vánoce na sněhu si přeje asi každý z nás. A žádost o ruku ve sněhu je ještě tisíckrát lepší, protože na ni žena nikdy nezapomene. Romantický zimní víkend, plápolající krb, sklenička vína…Že už teď je to sladké jako med? ANO! Přidejte žádost o ruku vepsanou do sněhu a žena rozhodně podlehne.

Láska ve městě

Vánoční Praha, Paříž, Vídeň, Budapešť? Města, která v období Vánoc romantikou přímo přetékají. Kouzlo vánočních stánků v samotném srdci velkých měst na většinu žen působí podobně. A pokud jim muž přímo na místě vyplní jejich největší přání pod vánočním stromem, magická svatba je na obzoru.

Nebyl nalezen žádný komentář